Στα πανέμορφα τοπία της Ορεινής Αρκαδίας και στα νερά του Λούσιου ποταμού, μπορείτε να κάνετε διάφορες δραστηριότητες όπως rafting, canoe-kayak, πεζοπορία και ιππασία. Ο Λούσιος είναι ένα μικρό ποτάμι με μοναδική ομορφιά, όπου σύμφωνα με την παράδοση, “λούστηκε” ο Δίας από τις νύμφες, όταν γεννήθηκε.

Οι καταβάσεις rafting και canoe-kayak στα νερά του ποταμού περιλαμβάνουν διαδρομές μέσα σε τούνελ από φυτά και δέντρα. Οι βράχοι που βρίσκονται στο ποτάμι, δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια των καταβάσεων.

Με τη πεζοπορία μέσα από το ιδιαίτερου φυσικού κάλλους φαράγγι του Λούσιου ποταμού, θα έρθετε σε επαφή με απόκρημνες πλαγιές όπου υψώνονται επιβλητικά κοφτεροί βράχοι, συνδέοντας αρμονικά την πλούσια χλωρίδα με την πανίδα της περιοχής. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε μοναστήρια, ασκητήρια, εκκλησίες και φυσικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.

Τέλος, μην ξεχάσετε να κάνετε ιππασία στο ατμοσφαιρικό και πανέμορφο τοπίο του Λούσιου ποταμού. Στις όχθες του ποταμού προσφέρονται άλογα που περιμένουν να σας χαρίσουν μια μοναδική βόλτα, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία.